🔊 Sitemize Hoşgeldiniz 💡☕

TimurGsm.Com®Sitemize Hoşgeldiniz 🙂 Her Türlü Yazılım Ve Programları İçin İletişime Geçiniz
Sitemizde Yeni Moderatör Ve Yöneticiler Alımı Vardır.

Soru 13T Pro Direnç Mi Yazılım Mı? (1 İzleyiciler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ridw0n
  • Cevaplar : 1
  • Görüntüleme : 88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha Fazla Konu By ridw0n

ridw0n

Yeni Kullanıcı
Süper Kullanıcı
0
TimurGsm
13 Ocak 2025
1
0
1
Istanbul
ridw0n Hakkında ek bir bilgi sağlanmamış.
Merhaba arkadaşlar yeni 13t pro aldım hat kısmı açık ama ben ilerde de uğraşmamak için repair attırmak istiyorum.

Yazılımsal 1600 tl fiyat veren dirençsiz ama dirençli gibi güncelleme sıfırlama yapabilirsin dedi
Farklı bir yerde yazılımsal 1000 tl fiyat verdiler ama yazılımsal hyperos2 yi alamayabilir dirençli daha iyi olur dirençte alır 1400 tl dedi
Online uzaktan bir yere sordum 800 tl fiyat verdi yazılımsal olarak

bende anlamadım bu işlerden de anlamam ama araştırdığım kadarıyla bu yazılımsal olayı yeni çıkmış zaten dft pro ile yeni çıkan preloader ile yetki aldıktan sonra imei atılıyor

sizce ne yapmayalıyım teşekkürler.

Forum Genel Kurallari!
  • İmei Değiştirme İşlemi T.C Kanunları Gereği Yasal Olmayan Bir İşlemdir. Bu Tür İllegal Konularda Tüm Yasal Sorumluluk Kullanıcıya Aittir. Bu İşlemlerden Web Sitemiz Sorumlu Değildir. Bu Sitede Sadece İmei Ve SN Bozulmuş Cihazlar İçin, ''İmei Ve SN Repair ''Düzeltme Konusunda Bilgiler Ve Dosyalar Verilmektedir.
  • SPAM MESAJ ATANLAR FORUMDAN YASAKLANIR VE KALICI OLARAK BANLANIR!!!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Geri